Anasayfa
Sepetim


Alışveriş > Müzik > Müzik Aletleri > Ekipman

İlan Detayları
İlan No 435879

Boos Rc-1 Loop Station

  • Boos Rc-1 Loop Station
  • Boos Rc-1 Loop Station
  • Boos Rc-1 Loop Station
  • Boos Rc-1 Loop Station
  • Boos Rc-1 Loop Station
  • Boos Rc-1 Loop Station
  • Boos Rc-1 Loop Station
Boos Rc-1 Loop Station - 435879 | anthika.com
839 TL
Ankara / Çankaya / /
İlan Tarihi
 28 Şubat 2020
Ürün
 Efekt Pedalı
Marka
 Boss
Garanti
 Var
Önceki İlan
Sonraki İlan
İletişim Bilgileri

Ömür Yalçınkaya (11650)

 %99 memnuniyet


Üyelik Tarihi : 24 Mart 2016
Üyenin Mağazası
Diğer İlanları
Mesaj Gönder
+ Favorilerime Ekle
Şikayetim var
Paylaş
İlan Açıklaması

SIFIR AYARINDA - SAYILI KULLANILMIŞTIR.

SORUNSUZ ÇALIŞIR.

FOTOĞRAFLAR ÜRÜNE AİTTİR.

ANKARA - ÇANKAYA ELDEN TESLİM

WHATSAPP DESTEK : 0532 207 0 443

Boss Rc-1 Loop Station

Boss Rc-1 Bizim Şimdiye Kadar Ki En Basit Ve Kullanıcı Dostu Loop Station Pedalımızdır Ve Eğlenceli Tonlar İle Doludur. Rc-20 Loop Station Pedalımızın 2001 Yılında İlk Sunulmasından Bu Yana, Boss Yeni Loop ÜRÜNlerini Sunarak BirÇOk MÜZisyene Yollar AÇMıştır. Bu Pedallar ÇEşitli Loop Artistlerinin Ve PerformansÇIları Tarafından Kullanmışlar Ve Yaratıcılığın Keyfini ÇIkarılmıştır. Boss Bu Pedallar ÜZerinde Yoluna Devam Ederek En Kolay Kullanımlı Ve Daha Uygun Fiyatlı ÇÖZÜMler Aramaya Devam Etmektedir. Rc-1 Kullanımı ÇOk Kolaylaşmış Bir Loop Pedalıdır. Boss'Un Bu Kompakt Pedalı İle Kayıt Alırken; Kayıt, Playback, ÜZerine Kayıt, Geri Al Veya İleri Al Fonksiyonları İle Loop Almanın Keyfini Deneyim Edebilirsiniz. Tabii Ki; TÜM DÜNyada Ki MÜZisyenlerin Beklentilerini Karşılayacak Kalitesi Ve Performansı İle Gelmektedir.&Nbsp;
ÖN Panelinde Bulunan Yeni Ve YenilikÇİ Loop GÖStergesi, 24-Segment Led Işıklar İle Dairesel Bir Desen Ortaya Koyar. Bu Sayede Kolayca Ve BasitÇE Kayıt/ÜZerine Kayıt/ ÇAlma Modlarından Birindeki Durumunuzu Belirleyebilirsiniz. Maksimum 12 Dakikalık Stereo Kayıt Zamanı İle &Nbsp;Rc-1 Tasarladığınız Ya Da Yaratmakta Olduğunuz Genişleyen Performanslarınızı Anında Yakalama İmkanı Sunmaktadır. Dahilindeki Stereo Giriş/ÇIkış Jakları İle Stereo Efekt ÜNiteleriniz Ve Amfileriniz İle Kullanım İmkanı Sunar. Buna Ek Olarak, Synthesizer Gibi Stereo EnstrÜManların Bağlanmasına İzin Verebilmektedir. Diğer Kullanışlı ÖZelliklerinden, Pil İle Kullanım Ve AdaptÖR İle Kullanımın Yanında, Harici Ayak Kontrol Pedalı İle Kullanım Esnekliğini De Sunmaktadır. Rc-1 ÖZellikle Loop Yapmanın Keyfini ÇIkarmaya Başlayacağınız MÜKemmel Bir Partneriniz Olacaktır.

90 Kişi Tarafından Görüntülenmiştir.

Bu İlanı Sosyal Medyada Paylaş :
boos-rc-1-loop-station
  • Kurumsal
  • Hizmetlerimiz
  • Gizlilik ve Kullanım

Güvenli Alışverişin İpuçları

Alırken veya satarken nelere dikkat etmelisiniz?
Tıklayın, öğrenin!


anthika
anthika.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından anthika.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata geçebilirsiniz.

Copyright 2024 © anthika.com Tüm Hakları Saklıdır...